Koç burcu kadını tıpkı koç burcu erkeği gibi hareketli ve girişken yapısıyla dikkat çeker. Enerjisi çok yüksek olan koç kadınlarının maskülen bir yapıları vardır. Genellikle ince ve sporcu vücut hatlarıyla dikkat çekerler. Yüz hatları belirgin ve keskindir. Güçlü, sağlıklı bir bedenleri vardır ve spor yapmaktan çok hoşlanırlar.


Koç burcu kadınının en belirgin özelliği olarak yüksek enerjileri dikkat çeker. Küçük bir çocuk gibi kıpır kıpırdır, enerjisi bitmek bilmez. Ayrıca sabırsız bir tarafıda olan koç kadını, yavaşlığa tahammül edemez. Ona göre herşey hemen anında olmalıdır. Koç burcu kadınları ani ve fevri çıkışlarda da bulunabilir. Çabuk sinirlenmesinin yanı sıra öfkesi de hemen geçer. Yapamazsın denilen her şeyi hırsla yapar. Onun bu hayatta yapamayacağı çok az şey vardır hatta bir koç kadınına göre yoktur. Tek başına her şeyin üstesinden gelebilir.

İnatçı ve dikbaşlı olan koç burcu kadını kafasına koyduğu her şeyi düşünmeden anında yapar. Birçok şeyi deneyimleyerek öğrenir. Öğrenirken yaptığı hatalar onu asla yıldırmaz. Durmaksızın yola devam etmeyi bilir ve yeni başlangıçlar yapmak onun için çocuk oyuncağıdır. Özgür ruhludur; gezmek, seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek onun ruhunu doyurur. Hayatın her alanını deneyimlemeye gelmiştir.

Dürüst ve dobra olan koç burcu kadınları, aşırı kibar hal ve tavırlardan çokta hoşlanmaz ve bu tarz ortamlarda da bulunmaz. Çünkü nasıl davranacağını tam olarak bilemez. Bir koç kadını her daim rahat hissetmek ister. Stratejik davranmayı bilmez, ne düşünüyorsa direkt onu söyler. Onun iletişim dilinde daha çok netlik, dürüstlük ve açık olmak vardır. Bu yüzden herkesin birbirine karşı şeffaf olduğu ilişkiler kurmayı tercih eder. Olumsuz hissettiği ortamlarda ise hoyrat moduna bürünebilir. Çocuklara karşı aşırı şefkatlidir ama düşmanca tavırlar gördüğünde aşırı acımasız olabilir.

Bir koç kadını kariyer hayatında da dikkat çeker. Enerjisiyle herkesi etrafına toplayabilir ve diğerlerinin harekete geçebilmesinde yardımcı olur. Monotonluğu ve sabitliği sevmediği için sürekli hareket halindedir ve çok çalışır. Kendisine verilen görevi hakkıyla yerine getirir. Göz önünde olmayı sevdikleri için yaptıkları işlerde de en iyisi olmak isterler. İşlerinde genellikle başarı odaklıdırlar ve direkt sonuca ulaşmayı isterler. Duygularından çok mantığına önem veren koç kadınları iş hayatında da profesyonel davranırlar.

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu 30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu

Koç burcu kadınları daima zeki insanlardan hoşlanır. Aptal insanlara tahammül edemezler. Bir koç kadını zaten kendisini önemli ve üstün gördüğü için etrafında olabilecek insanlarında üstün, çok akıllı, ve zeki olması gerekir. Eğlenceli ve üstün zekada mizah anlayışına sahip erkekler dikkatini çeker. Lider ruhlu, akıllı, becerikli, güçlü ve potansiyeli yüksek erkeklerden hoşlanır. 

Koç kadınları, aşk hayatında hem baskın karakter olurlar hemde karşı tarafın baskın olmasını isterler.Bir koç kadını partnerinden çok üstün performans beklemez, onun partneri zaten belli standartlarda olmalıdır. Koç kadını için bu bir ekstra değildir. Çünkü koç kadını için partneri aslında bir nevi takım arkadaşıdır ve bir koç kadını yenilgiyi asla sevmez. Bu yüzden daima yanında güçlü bir takım arkadaşı ister. Zaman zamanda partneriyle rekabet için girebilir.

Koç burcu kadını için dürüstlük çok önemlidir bu yüzden partnerinden daima net ve dürüst olmasını bekler. Sürekli heyecan ve deneyim arayan koç kadını monoton ve sıradan olmaya başlayan ilişkilerinden uzaklaşabilir.