'Çevre, geleceğe Mirastır!' sloganı ile geçen sene Yeşil Tribün Projesi'ni hayata geçiren ve Türkiye’de bir ilke imza atan arabam.com Konyaspor şimdi de 'Dönüşüm Tribünü' projesini hayata geçirecek.

arabam.com Konyaspor ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ortak düzenlediği 'Dönüşüm Tribünü' projesi, Beşiktaş maçıyla birlikte hayata geçiyor.

'Dönüşüm Tribünü' projesi kapsamında taraftarlar, geri dönüştürülebilir 5 adet pili stadyumumuzun doğu tribünü bölgesinde yer alan Passolig gişesi yanına kurulacak pil dönüşüm standına bırakmaları gerekiyor. Pilleri teslim edenler, stand görevlisinden Beşiktaş maçı biletini yükletebilecek.

MKE Ankaragücü'nde Morutan şoku MKE Ankaragücü'nde Morutan şoku

Dönüşüm Projesi'ne katılmak isteyen taraftarlar, 12-13 Ocak günleri saat 10.00 ila 17.00 arasında maç günü ise (14 Ocak Cumartesi günü) saat 12.00’ye kadar 5 adet geri dönüştürülebilir pilleri teslim etmeleri gerekiyor.

Projeye dahil olmak isteyen taraftarların, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında 14 Ocak Cumartesi günü Beşiktaş ile saat 16.00'da karşılaşacak arabam.com Konyaspor, maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde dün yaptığı antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

Taktik çalışması ile devam eden antrenmanı, futbolcuların yaptığı rondo oyun ile tamamladı.

Konyaspor bugün 15.30'da yapacağı antrenman ile çalışmalarına devam edecek.