Dolunaylar tamamlanmaları ve birşeylerin sonuçlanmasını anlatır. Üstü kapalı birçok durumun açığa çıktığı bu günlerde başlattığımız herhangi bir işin ise tamamlandığına şahit olabiliriz.

Kova burcu içerisinde özgürlük,isyan ve bireysellik temaları barındırır. Bu dolunayla birlikte bastırdığımız duygular aniden açığa çıkabilir. Özgürlük ihtiyacımız isyan etmemize ve kendi bireysel alanımıza çekilmemize sebep olabilir. Bu dönemde kendi özgürlüğümüze verdiğimiz özeni başkalarına da göstermeliyiz. Çevremizdeki insanları zorlamaktan kaçınmalıyız.

Sosyal yaşamda ve ilişkilerde aşırı yakınlık bu süreçte zararlı olabilir. Herkesin biraz kendi alanına çekilmesi gereken bir süreçten geçeceğiz.

Kova dolunayıyla gelen ruhsal olarak özgürleşme isteği ile hali hazırda devam eden venüs retrosu, ilişkilerde bağımsızlaşmaya ve ilişkilerimizin bitmesine sebep olabilir. İlişkilerde çözümlenmemiş sorunların tekrar ortaya çıkması, ego savaşları, güç gösterileri ve restleşmeler yaşanabilir.

Kova sabit bir burçtur ve sabit burçlarda yaşanan dolunayların etkisi diğer burçlara oranla daha zorlu geçer. 
Bu iki haftalık süreçte özellikle otorite figürleriyle yaşanabilecek güç tartışmalarına dikkat etmeliyiz. İş ilişkilerimize dikkat etmeli ve sınırlarımızı belirlemeliyiz.

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu 30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu

En çok etki alacaklar burçlar; Kova, Aslan, Akrep, Boğa