"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2639 %0.13
37,1458 %0.33
2.294.462 %-2.304
3.013,79 0,72
Ara
İşçi Haber Spor Mehmet Büyükekşi, aday olacak mı? Karar verdi

Mehmet Büyükekşi, aday olacak mı? Karar verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz'da yapılacak seçimli genel kurulda aday olup olmayacağı merak konusuydu.

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek finale yükselmesinin heyecanı yaşanırken bir yandan da 18 Temmuz'da yapılacak olan TFF seçimi de gündemden düşmüyor.

Adaylığı merak konusu olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, adaylığı ile ilgili turnuva sonrasını işaret ederken karar verme aşamasına geldi. 

mehmet-buyukeksi-1

Daha önceden bizim de özel haber olarak sizlerle paylaştığımız üzere Mehmet Büyükekşi, adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. 

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Mehmet Büyükekşi, adaylığa hazırlanıyor. Birden fazla isimle yeni yönetim kurulu için görüşme yaptı. Henüz resmi olarak aday değil ama yaptığı çalışmalar aday olacağını gösteriyor. Karşılık bulursa adaylığını açıklayacak.

Büyükekşi, TFF Başkan adaylığı için bazı Süper Lig kulüplerinden imza ve oy istedi. Görüştüğü kulüplerin bir kısmı imza verip oy vermeyeceğini, bir kısmı ise imza veremeyeceğini ama aday olursa kendisine oy verebileceğini Büyükekşi'ye iletti.

Mehmet Büyükekşi'nin kısa süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *