Nisa Bölükbaşı TV8 ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Survivor'da adını duyurmuştu.
Ogeday'dan ayrılan Nisa Bölükbaşı'nın yeni aşkı bulduğu gündeme bomba gibi düştü. Henüz Ogeday Girişken'den kısa bir süre önce ayrılan Nisa Bölükbaşı'nın yeni sevgilisi kim?

Survivor Yarışmacısı Nisa Bölükbaşı'nın Gözlerden Kalpler Çıkaran Çocukluk  Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Ekranlarda yer alan Survivor 2020 yarışmasında ilk kez görüntülenen Nisa Bölükbaşı ,çocuksu tavırları ve mükemmel enerjisi ile seyircinin gönlünü kazanmıştı. İlk kez Survivor 2022 yarışmasına sevgilisiyle katılan Nisa Bölükbaşı, yarışmanın bitiminden birkaç ay sonra ayrılma kararı almıştı. Nisa Bölükbaşı'nın yeni sevgilisi ise insanların ağzının açık kalmasına neden oldu. Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in ayrılma iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisi gündem oldu

Ayrılma nedeninin Nisa bölükbaşı'nın Ogeday Girişken'nin  başka kadınlarla samimi konuşmalarını yakalamasından dolayı olduğu söylendi. Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişkenin barışmasını beklerken Ogeday Girişken'in yeni sevgilisi gündeme bomba gibi oturdu. Nisa Bölükbaşı'nın Ogeday Girişken de ayrıldıktan sonra Atakan Hoşgörenle yakınlaştığı iddia edildi Henüz bu iddialara yanıt vermeyen Atakan hoşgören ve Nisa Bölükbaşı henüz sessizliğini koruyor. Sosyal medyada gündem yaratan ogeday girişken ve Nisa bu Bölükbaşı henüz iddiaları bir yanıt vermedi.