Öz Çelik-İş Sendikası 15. Olağan Genel Kurulu için kolları sıvadı. Genel Kurul, 16-17 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşti.

Yaklaşık 45 bin kayıtlı üyesi olan Özçelik İş Sendikası'nda genel başkanlık için yarışacak adaylar Yunus Değirmenci ve Recep Akyel oldu. 

AK Parti’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nde 71 işçi işten çıkarıldı AK Parti’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nde 71 işçi işten çıkarıldı

Genel Kurulda iki aday Genel başkan Yunus Demirmenci ve Recep Akyel birer konuşma yaparak delegelere vaadlerini sıraladı.

Genel başkan Yunus Demirmenci'nin salona girmesiyle büyük bir alkış eşliğinde "Hak hukuk Adalet Yunus başkana emanet" diyerek slogan atıldı.

Yunus Demirmenci konuşmasında hakkında ortaya atılan iftiralar ile bir yere gelmek isteyenlere izin vermeyeceklerini ifade ederek, " Dört yıl önce ne söz verdiysek tuttuk. Şimdi yeni projeler ile sizlerin karşısındayız. Emekçinin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Enflasyon karşısında ezilen emekçiler bugüne kadar fedakarlık yaptı şimdi sıra devletimizde.
Toplu sözleşmelerde sonuna kadar emekçinin hakkı savunulacak. Şubelerimizin memnun olmayacağı tek bir sözleşme imzalanmayacak. İftiralar ile bir yerlere gelmeye çalışanlara bu fırsatı bu can bu bedenden çıkana kadar izin vermem" dedi. 

Öz Çelik-İş Sendikası'nın Genel Başkanı 136 oy ile yeniden Yunus Değirmenci oldu. Yunus Değirmenci'nin yeniden başkan olması büyük bir coşku ile karşılandı. Değirmenci sosyal medya hesabı üzerinden delegelerin sevinçlerini bir video ile paylaştı.

İşte o anlar;