Lokomotiv Kaliningrad ile Dinamo Moskova, Rusya Ligi final serisinin 5. maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad 3-1 kazanırken, milli voleybolcuya rakibi tarafından yapılan hareket gündeme oturdu.

EBRAR KARAKURT'A RAKİBİNDEN SKANDAL HAREKET
 

Sevinç gösterisinde bulunan Ebrar Karakurt'a Dinamo Moskova'nın kaptanı Goncharova el hareketi yaptı ve milli voleybolcuyu hakeme şikayet etti. O anlar kameralara yansırken Dinamo Moskova'dan yaşananlar hakkında açıklama geldi. Moskova bu açıklamanın ardından ise Lokomotiv Kaliningradlı voleybolcuların sportmenlik dışı hareketlerde bulunduğunu öne sürdükleri bir video paylaştı.

DİNAMO MOSKOVA'DAN GÖNDERMELİ ÖZÜR MESAJI


Dinamo Moskova açıklamasında, "Dinamo Moskova Kadın Voleybol Kulübü ve takım kaptanı Nataliya Goncharova, 14 Nisan’da Moskova’da Lokomotiv’e karşı oynanan Süper Lig play-off serisinin beşinci yarı final maçında yaşananlar için taraftarlara ve izleyicilere resmi özürlerini sunuyor. Rakip takımın oyuncularının seri boyunca devam eden provakasyonlarına karşı yeterince sakin kalamadığımız için üzgünüz." ifadelerine yer verdi.

Arda Güler için İngiliz ekibinden 50 milyon euro Arda Güler için İngiliz ekibinden 50 milyon euro

EBRAR KARAKURT'TAN OLAY SONRASI PAYLAŞIM


Ebrar Karakurt ise olay anına ait videoyu paylaşırken, "Spor ahlakı, provokasyon ve saygı en son konuşmamız gereken şey… Rakip takım kaptanının maç içinde yaptığı hareketler üzerine konuşalım." dedi.