Liderlerin yerel seçimler öncesi düzenledikleri seçim kampanyaları için Cumhurbaşkanı Erdoğan, 57 ilde 53 bin kilometre yol katederek vatandaşlara hitap ederken CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 26 ile giderek 32 bin kilometreye yakın yol katetti.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde 30 büyükşehir, 51 il, 519 büyükşehir ilçesi, 403 ilçe, 386 belde belediye başkanı ile 50 bin 313 muhtar adayı belirlenecek. Siyasi parti liderleri, seçim kampanyaları için halkla buluşup projelerini anlatmak ve adaylarını tanıtmak amacıyla yoğun mesai harcadı.

CUMHURBAŞKANI SON İKİ GÜNÜ İSTANBUL'A AYIRDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim kampanyasın 8 Mart'ta Sivas'tan başlattı. Erdoğan, bugüne kadar mitingler için 57 ile giderek 53 bin kilometre yol yapmış oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan son 2 günü İstanbul'un ilçelerine ayırdı. Erdoğan, bugün İstanbul'da Tuzla, Pendik, Maltepe, Sultanbeyli, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz, Sarıyer'de halka hitap edecek.

KILIÇDAROĞLU 32 BİN KİLOMETRE YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise seçim kampanyasına Batman ilinden 27 Şubat'ta başladı. Seçim sonuna kadar 27 ile gitmesi beklenen Kılıçdaroğlu, bugüne kadar 7 ilde iş birliğinde bulunduğu İYİ Parti ile ortak miting gerçekleştirdi.

Seçim kampanyasının son gününü Eskişehir ve Ankara'ya ayıran Kılıçdaroğlu, Batman'dan başlattığı seçim kampanyasında bugüne kadar toplam 32 bin kilometreye yakın yol yapmış oldu.

AKŞENER 21 İL VE 55 İLÇEDE MİTİNG DÜZENLEDİ

Memur-Sen, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın önünde! 'Emekten tasarruf edilemez, sesimizi duyun' Memur-Sen, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın önünde! 'Emekten tasarruf edilemez, sesimizi duyun'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de partisinin yerel seçim kampanyasını başlattığı tarihten itibaren 21 il ve 55 ilçede miting düzenledi. Akşener, seçim maratonunda yaklaşık 14 bin 500 kilometre yol yaptı.

BAHÇELİ 8 BİN 500 KİLOMETRE YAPTI

Seçim çalışmalarına Bilecik'in Söğüt ilçesinde yaptığı mitingle başlayan Bahçeli, bugüne kadar yaklaşık 8 bin 500 kilometreyaparak vatandaş ile buluştu.

 

 

Editör: TE Bilişim