Sergen Yalçın gelecek sezon teknik direktörlüğe geri döneceği konşuluyor. Avrupa'da birçok kulüpten teklif alan Yalçın, Suudi Arabistan ekibi ile anlaşma sağladığı iddia edildi. 9 Aralık'ta Beşiktaş'taki görevinden ayrılan başarılı direktöre yeni bir tekiif daha geldi. İşte haberin detayı...

Kara Kartallara geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşatan Sergen Yalçın, başarılı futbol kariyerinin ardından teknik direktör olarak da kulüp tarihine geçmişti. Ancak bu sezonun başında takımdaki kötü sonuçlar neden gösterilerek 9 Aralık'ta istifa etmişti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın için "Ben size daha fazla zarar vermek istemiyorum, ayrılmam daha doğru olacak' dedi. Ancak ben iki kere durdurdum. Bunun kamuoyunda fazla anlaşılmadığını düşünüyorum.

Üçüncüsünde, 'Başkanım artık ben size katkı veremeyeceğim, hatta zarar verebilirim. Ben Beşiktaşlıyım, üzülüyorum. Bir tazelenmekte, bir heyecan yaratmakta fayda var' diye konuşunca "Tamam" dedik.

Bunun üzerine yine camianın içinden benim de siyasetim gereği Önder Karaveli'yi tercih ettim. Baktım 1-2 maç iyi gidiyor devam ettik. Ama maalesef o da kamuoyunda çok yıpratıldı ve onun da bırakmasını müteakip Valerian Ismael'i getirdik" ifadelerini kullanmıştı.

Sergen Yalçın ise ayrılıkla ilgili olarak "Ayrılmayı hiç istemezdim fakat yaşanan gelişmeler bizi mecburi bir ayrılığa götürdü. Üzüldüğüm tek nokta Beşiktaş taraftarına verdiğim sözü tutamadım. Beni Beşiktaş'a taraftar getirdi. Onlara söz vermiştim fakat gelinen durum bu ayrılığa neden oldu. Taraftardan isteğim bana haklarını helal etsinler."

AL NASR ÖNCE FATİH TERİM'LE GÖRÜŞMÜŞTÜ 

49 yaşındaki teknik hocaya Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip oldu.Yalçın'ın Arap takımına soğuk baktığı ve Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Galatasaray'ın yıldızı Icardi, efsaneleri solladı Galatasaray'ın yıldızı Icardi, efsaneleri solladı