Emanet ve Kızılcık Şerbeti gibi sevilen dizilerde rol alan Sıla Türkoğlu izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Hem yerli hem de yabancı hayranları tarafından takdir edilen oyuncu, Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde izleyicileri şaşırttı. Sıla Türkoğlu, dizideki karakteri ve güzelliğiyle göz kamaştırdı. Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi başarılı oyuncularla birlikte oynayan ve sosyal medyada popüler olan Sıla Türkoğlu, abda analytics'in dün ne oldu etkinliğinde 90 binden fazla iletiyle 6. sırada yer aldı.

Kızılcık Şerbeti 34. bölümünde neler yaşandı?

Kızılcık Şerbeti 34. Bölümünde; Doğa, bebeğiyle birlikte Ünallar'ın evine geri dönmek zorunda kaldığında, hem Fatih'e hem de ailesine büyük bir öfke duyar. Kızını yeniden kazanmış ama kendi ailesinden koparılmıştır. Fatih'i akıllı davranmaya ikna eden ise Abdullah olur.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

RÜZGAR ALEVİN TEKLİFİNİ KABUL EDİYOR

Alev'in hayatına giren Rüzgar, onun kendisine teklif ettiği oyuna katılmayı reddetmez. Nursema ve Umut'un evlilikleri, farklı yaşam tarzları yüzünden sarsılmaya başlar. Nursema'nın baskısıyla Umut, Abdullah'ın yanında işe başlar. Kıvılcım ise çalıştığı okulun yeni sahipleriyle anlaşamaz ve işinden ayrılır. Kızından ayrı kalan, işsiz kalan Kıvılcım'ın tek destekçisi Ömer'dir. Ertuğrul'un davet ettiği Ünal ailesi ise kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.