CHP lideri Özel: Bu seçimi, yok sayılanlar, unutulanlar, ötekileştirilenler kazandı CHP lideri Özel: Bu seçimi, yok sayılanlar, unutulanlar, ötekileştirilenler kazandı

Olay, Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde meydana geldi. İhbar edilen eve giden ekipler 1 yaşındaki bebeği ölü buldu, 4 yaşındaki yaralı çocuk ise hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede bebeğin boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olay nedeniyle gözaltına alınan çocukların annesi tutuklandı.

Balkaya Mahallesi'ndeki bir eve giden sağlık ve jandarma ekipleri, 1 yaşındaki M.Ç'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Evde yaralı bulunan 4 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı. İlk incelemede boğularak öldürüldüğü belirlenen bebeğin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yaralı çocuk ise, tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Olayla ilgili F.U. (37) ve birlikte yaşadığı, çocukların annesi B.Ç. (30) gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakimliğe çıkarılan şüphelilerden anne B.Ç. tutuklandı, F.U. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.