Kızılay’da yeni gelişme: O isim de istifa etti Kızılay’da yeni gelişme: O isim de istifa etti

HDP bir skandala daha imza attı.  HDP'li Mersin İl Temsilci 15 yaşındaki kız çocuğunu PKK'ya kaçırırken yakalandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Mdürülüğü ekipleri, PKK/KCK silahlı terör örgütü mensuplarına yönelik çalışma başlattı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulundu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 yaşında terör örgütü PKK için kaçırılmaya çalışılan kız çocuğunun, ailesinin şikayeti üzerine Mersin Emniyeti harekete geçti ve takip kapsamında güvenlik güçlerinin Mardin Kızıltepe'ye götürülürken düzenlediği operasyonla kurtarıldığını bildirdi.

hdp-soylu-pkk

"Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz"

Süleyman Soylu, terör örgütüne kaçırılmaya çalışılan 15 yaşındaki kız çocuğunun güvenlik güçlerinin operasyonu sonucu kurtarılmasından bahsederek, "Bu çocukları size rağmen okullarına ve geleceğe hazırlayacağız. Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz." dedi.

Süleyman Soylu, "Allah evlatlarımızı HDPKK'dan korusun. 15 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp terör örgütüne teslim etmeye çalışan kişi; HDP Toroslar ilçe eski eş başkanı ve halen DBP Mersin İl Temsilcisi Metin İnce adında bir hain. Kılıçdaroğlu'nun şımarttığı sahiplendiği ortakları. Bu çocukları size rağmen okullarına ve geleceğe hazırlayacağız. Size ve efendilerinize rağmen. Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz." ifadelerinde bulundu.