Burak Özçivit'e bomba başrol teklifi! Halit Bin Velid mi olacak? Burak Özçivit'e bomba başrol teklifi! Halit Bin Velid mi olacak?

Survivor'ın son sezonunda şampiyon olan ve şampiyonluğu günlerce tartışılan Nisa Bölükbaşı, aynı yarışmada olduğu Ogeday Girişken ile uzun sure aşk yaşadı. Yarışma esnasında ilişkilerini göz önünde yaşamayan ikili, Türkiye'ye döndükten sonra aşklarına saklamadan, sosyal medyada bol bol paylaşım yaparak yaşamaya devam ettiler. Ancak genç çiftten geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırdı.

İkili hakkında sürekli ayrıldıklarına dair açıklamalara yer verilse de, çift bu durumu her seferinde yalanlamış ve birbirlerini çok sevdiklerini söylemişti.

Ogeday Girişken'den önce de ismi aynı yarışmada olan Barış Murat Yağcı ile anılan Nisa Bölükbaşı iddiaları reddetmişti. Daha sonra birlikte fotoğrafları ortaya çıkan ikilinin birlikte oldukları ortaya çıkmıştı. Birlikte YouTube içerikleri çeken ikilinin birlikteliği olaylı bir şekilde bitmişti. 

Öncelikle aynı sezonda yer aldığı Barış Murat Yağcı ile adı aşk dedikodusuna karışan Nisa, kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını belirtmiş fakat kısa bir süre sonra ikilinin öpüşme videosu ortaya çıkmıştı. Zaten sonrasında ise büyük bir aşk yaşamışlardı...

Şimdilerde eski yarışmacı Evrim Keklik'in paylaşımıyla ortaya atılan iddia magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. İkilinin Evrim Keklik dahil birçok ortak arkadaşlarının yer aldığı grupla gittiği tatilden paylaştıkları fotoğraflar kafaları karıştırdı.

İkilinin Evrim Keklik dahil birçok ortak arkadaşlarının yer aldığı grupla gittiği tatilden paylaştıkları fotoğraflar kafaları karıştırdı.

Fakat iddiaları güçlendiren asıl olay Evrim Keklik'in sosyal medyada yaptığı son paylaşım oldu. 

Evrim, sabah 08:50'de attığı tweette Nisa ve Batuhan'ın telefonla konuştuğunu belirtti.

Fakat en büyük bomba Evrim Keklik'in attığı bir tweet oldu! Evrim, sabah 08:50'de attığı tweette Nisa ve Batuhan'ın telefonla konuştuğunu belirtmiş...

Sosyal medya kullanıcıları ise sadece arkadaş oldukları ve ilişki yaşamaya başladıkları konusunda ikiye ayrıldı.

Nisa Bölükbaşı ve Batuhan Karacakaya'dan ortaya atılan iddialara henüz bir yanıt gelmedi.