Taşerona kadro verilmesi, yüz binlerce çalışanın ve ailelerinin geleceğini etkileyen önemli bir mesele olarak gündemde kalmaya devam ediyor. Seçim öncesi verilen ancak gerçekleştirilmeyen taşerona kadro sözü, bu çalışanların hem ekonomik hem de psikolojik olarak zor durumda kalmasına yol açıyor.

Kamu kurum ve kuruluşları ile belediye şirketlerinde çalışan taşeron işçiler, iş güvencesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için kadroya geçirilmeyi bekliyor. Bu konuda yetkililerin duyarlılık göstermesini isteyen taşeronlar, sosyal medyada düzenledikleri etkinliklerle kadro isteklerini dile getiriyor.

Taşeron, KİT ve belediye şirket işçileri için düzenleme yolda!

Meclis'in yeni yasama dönemine girmesiyle birlikte, Türkiye'deki birçok vatandaşın beklentileri arttı. Meclis'in çalışmalarına başlamasıyla, toplumun farklı kesimlerini ilgilendiren önemli iyileştirmelerin hayata geçirilmesi için çaba sarf edilecek. Bunların arasında taşeron, KİT ve belediye şirket işçileri için yapılacak düzenlemenin de torba yasada yer alması planlanıyor.

Bakan Bolat'tan ihracatta ilk çeyrek değerlendirmesi Bakan Bolat'tan ihracatta ilk çeyrek değerlendirmesi

CHP Hatay milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Kit, taşeron işçilerin ve belediye şirketlerinde çalışan işçilerin haklarını koruyan kanun teklifini meclise getirdi. Buna göre, kadro hakkını tanıyan kanun teklifi meclisten geçerse 2. Torba Yasa ile taşeron işçilerin sorunları çözülecek.

Taşeron, KİT ve belediye şirket işçileri yerel seçimlerden önce kadro müjdesi almak istiyor!

Taşeron, KİT ve belediye şirket işçilerinin kadroya geçirilmesi için Meclis'e sunulan kanun teklifi, uzun süredir kadro talebinde bulunan yüz binlerce işçiyi heyecanlandırdı. Meclis'in yeni yasama yılına başlamasına sayılı günler kala gündeme gelen bu teklif, taşeron, KİT ve belediye şirket işçilerinin sosyal medyada seslerini daha çok duyurmalarına vesile oldu. Teklifin dikkate alınmasını ve yıllardır devam eden bu haksızlığın giderilmesini talep eden taşeron, KİT ve belediye şirket işçileri, yerel seçimlerden önce kadro müjdesi almak istiyor.