Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor’da şampiyonluk kutlamaları İstanbul’da devam etti.

Yenikapı Meydanı'nda toplanan binlerce Trabzonspor taraftarı, meşale, havai fişek ve tezahüratlarla şampiyonluklarını kutladı.

Olası Kobani eylemlerine önlem: 4 ilde protesto gösterilerine yasak Olası Kobani eylemlerine önlem: 4 ilde protesto gösterilerine yasak

Bordo mavili taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren İstanbul’un çeşitli noktalarında organize olarak Yenikapı’ya doğru akın etmeye başladı. 30 Nisan’da Antalya maçı sonrası şampiyonluğunu ilan eden ve Trabzon meydandaki kutlamalarla dünya gündemine giren bordo mavili taraftarlar aynı coşkuyu İstanbul’da da yaşattı.

En büyük olabilirsiniz ama biz farklıyız

Trabzonspor taraftarının tezahüratlarına "İşte taraftar, işte şampiyon" diyerek karşılık veren Ahmet Ağaoğlu, "Sevincimizi doya doya yaşayalım. Eğlenelim ama aşırıya kaçmayalım. Hiç kimseyle farklı bir davranış içine girmeyelim. Rakiplerin tacizleri asla size yanlış bir şey yaptırmasın. Sadece kendi mutluluğumuzu yaşayalım. Herkes şunu söylüyor; 'En büyük biziz.' Olabilirsiniz ama biz farklıyız çünkü Trabzonsporuz." şeklinde konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk

Trabzon diskosu Yenikapı ya taşındı | beIN SPORTS Türkiye -  beinsports.com.tr/