BM'den korkutan açıklama: İsrail, Gazze'yi kıtlığa sürüklüyor BM'den korkutan açıklama: İsrail, Gazze'yi kıtlığa sürüklüyor

ABD bölge mahkemesi eski ABD Başkanı Donald Trump aleyhinde açılan tecavüz davasına ilişkin yeni belgeler yayınladı.  Buna göre Trump, kendisini tecavüzle suçlayan yazar E. Jean Carroll'u eski eşi Marla Maples ile karıştırdı.

Trump'ın tecavüz davasında yeni gelişme: Eski eşiyle karıştırdı - 2

Trump, kendisine Carroll’un bir fotoğrafı gösterildiğinde, "Evet, bu Marla. Bu benim karım" dedi. Hata, 76 yaşındaki Trump’ın bir avukatı tarafından düzeltildi. Uzmanlar, bu durumun Trump'ın Carroll'a "tipi" olmadığı için “tecavüz etmeyeceği”iddiasını baltalayabileceğini bildirdi. Mahkeme belgelerine göre Trump'ın ise, “ Carroll ile sadece bir yardım etkinliğinde karşılaştık. Ona asla gerçekleşmemiş bir şey yaptığımı söyledi. Hiçbir şey yapmadım.. Bu kaçık hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Yazdığı berbat kitabının reklamını yapmak için ona tecavüz ettiğimi iddia ediyor” dediği görüldü. 

Trump'ın tecavüz davasında yeni gelişme: Eski eşiyle karıştırdı - 5

Trump Carroll için cinsel saldırıdan zevk almaktan bahsettiğini iddia etti. Carroll'ın tecavüz iddiasıyla ilgili gelecek duruşmanın Nisan ayında başlaması bekleniyor.