Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) staj ve çıraklıkların sesi olmaya devam ediyor.

Staj ve Çıraklık mağdurları Ankara'da buluştu, “Bizler kandırılan  çocuklarız” - Medyabar

1999 öncesinde kurumlara staj ve çıraklık adı altında mesleki deneyim elde etmek amacı ile giren ve 4a tescil tarihleri SGK girişi sayılmayan mağdurlar geçtiğimiz hafta pazar günü saat 14:00'da Ankara Anıtpark'ta haklarını aradı. Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat Bal başkanlığında düzenlenen mitingde çok sayıda insan hep bir ağızdan ''hak, hukuk, adalet çağrısında bulundu. 

Ankara'da eylem: Emeklilikte staj başlangıcı dikkate alınsın - Dünya  Gazetesi

CHP'Lİ GÜRER MİTİNGE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 1999 öncesinde kurumlara staj ve çıraklık adı altında mesleki deneyim elde etmek amacı ile giren ve 4a tescil tarihleri SGK girişi sayılmayan mağdurların geçtiğimiz hafta pazar günü saat 14:00'da Ankara Anıtpark'ta düzenlenen mitinge katıldı. 

CHP STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARININ SESİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 1999 öncesinde kurumlara staj ve çıraklık adı altında mesleki deneyim elde etmek amacı ile giren ve 4a tescil tarihleri SGK girişi sayılmayan mağdurların sesi oldu. Mağdurların cocuklarıyla beraber mitinge geldiğine vurgu yapan Kılıç, Staj ve çıraklık sigortası mağdurları çoluğuyla çocuğuyla mitingdeydi.. Binlerce kişi haklı mücadelelerinde çözüm istediler. 3308 mağduriyeti sona ermeli!'' dedi.