Meksika'da cinsiyet öğrenme partisinde kiralanan uçak düştü. Uçağın düştüğünü fark etmeyen davetliler çifti alkışlamaya devam ederken, uçağın pilotu feci bir şekilde hayatını kaybetti. 

Meksika'da gerçekleşen cinsiyet açıklama partisinde kiralanan uçak pembe tozu attıktan hemen sonra düştü. Uçağın 32 yaşında pilotu Luis Angel N. hayatını kaybetti.

UÇAĞIN DÜŞTÜĞÜNÜ KİMSE FARK ETMEDİ

Son dönemde viral olan cinsiyet öğrenme partisi bu kez garip bir olayın yaşanmasına sebebiyet verdi. Meksika'da bebeklerinin cinsiyetini bir parti düzenleyerek öğrenmek isteyen çift uçak kiraladı. Kiralanan uçak çiftin üstünden geçerek pembe dumanla kız bebek müjdesini verdikten kısa bir süre sonra düştü. Pilotun hayatını kaybettiği kaza misafirlerin kameralarına anbean yansıdı.

Meksika'da cinsiyet açıklama partisinde uçak düştü

Gazze'deki gazeteciler zorluklara rağmen görevlerine devam ediyor Gazze'deki gazeteciler zorluklara rağmen görevlerine devam ediyor

PİLOT HAYATINDAN OLDU

Kamera kadrajından çıkan uçağın düştüğünü fark edemeyen, davetliler öpüşen çifti alkışlamaya devam etti. Olaydan sonra kurtarma ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki pilot hayatını kaybetti.

Meksika'da cinsiyet açıklama partisinde uçak düştü

Meksika'da cinsiyet açıklama partisinde uçak düştü