2000 sonrası SGK Haberleri

2000 sonrası SGK haberleri ve güncel 2000 sonrası SGK gelişmeleri, 2000 sonrası SGK ile ilgili tüm video, 2000 sonrası SGK fotoğrafları ve 2000 sonrası SGK haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Emeklilikte Eşit Adalet Derneği (EMEŞAD), 2000 sonrası SGK'lılara eşit emeklilik için Meclis'te ziyaretlerde bulundu.

İşçi Haberleri

EYT kapsamına dahil olmayan 2000 sonrası SGK'lılar kademeli emeklilik sistemiyle emeklilik haklarına kavuşmak istiyor.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) 28 Şubat'ta mecliste onaylandı. Prim gününü dolduramayanlar EYT kademeli emeklilik ile emekli olabilecek mi?

Ekonomi

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), Kademeli Emeklilik Sistemi’nin yürürlüğe girmesi için mücadeleye devam ediyor.

İşçi Haberleri

EYT kapsamından yararlanamayan 2000 sonrası SGK mağdurları kademeli emeklilik için ısrar ediyor. EYT kapsamına dahil olacaklar mı ?

İşçi Haberleri

EYT yasasında kapsama dahil edilmeyen 2000 sonrası SGK mağdurları Torba Yasa'da yer alarak emeklilik haklarına kavuşmak istiyor.

İşçi Haberleri

Uzun yıllar boyunca çalıştıkları yerlerde sigortalı olmalarına rağmen emekli olamayan binlerce mağdur kısmi emeklilik istiyor.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Eşit Adalet Derneği (EMEŞAD), 2000 sonrası SGK'lılar için eşit ve adil emeklilik bir emeklilik sistemi istiyor.

İşçi Haberleri

EYT'nin çözülmesinin ardından 2000 sonrası Sgklılar 3308 sayılı kanunun değiştirilmesini istiyor. Kademeli emeklilik gelecek mi?

İşçi Haberleri

EYT yasasında kapsama dahil edilmeyen 2000 sonrası SGK mağdurlarının emeklilik yolundaki mücadelesi devam ediyor.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Adalet Arayanlar Derneği, EYT yasasında kapsama dahil edilmeyen 2000 sonrası SGK mağdurları için çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Uzun zamandır emekli olmak isteyen ve 1 yıl gibi kısa süreyle emekliliği kaçıran mağdurlar artık buna dur demek istiyor..

Reklam Bloğu
//