Abo Haberleri

abo haberleri ve güncel abo gelişmeleri, abo ile ilgili tüm video, abo fotoğrafları ve abo haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla muhalefet liderlerine seslendi.

İşçi Haberleri

EYT-EF Genel başkanı Arzu lastikçi 5000 prim gününden emekli olanların aylık bağlama oranlarının az olmasına tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

Türkiye genelinde emekliler, emekli maaşlarında yaşanan dengesizliklerin düzeltilmesi amacıyla İntibak Yasası'nın hayata geçirilmesini talep ediyor.

Ekonomi

Emeklilerin yaşadığı ekonomik zorlukları gündeme getiren Gönül Boran Özüpak, emekli maaşına değinerek "İnsanca yaşamak haktır!" dedi.

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi, "Emekliyi enflasyona ezdirdiniz" diyerek hükümete tepki gösterdi.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, siyasi reformların emekçilerin ve emeklilerin haklarını kısıtladığını belirterek "İşçi, emekçi ve emeklinin hakları elinden alındı" dedi.

Ekonomi

TBMM'ye sunulan 12. Kalkınma Planı ile ABO'da değişiklik yapılacakken, SGK ve Bağ-Kur'luların maaşları da netlik kazandı.

Ekonomi

EYT'nin kapsamına alınmayan ABO, 5000 ve kısmi emeklilik mağdurları, çalıştıkları yılların karşılığını almak istiyor.

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmeyen ABO, 5000 ve kısmi emeklilik mağdurları Torba Yasa ile emeklilik hakkına kavuşmak istiyor.

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmeyen 5000 ve kısmi emeklilik mağdurları gündem oldu.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık, Bağ-Kur, ABO, 5000, kısmi ve kademeli emeklilik mağduriyetleri çözülmemişken gözler 2.Torba Yasa'ya çevrildi. 2. Torba Yasada neler...

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmeyen ABO, 5000 ve kısmi emeklilik mağduriyeti Torba Yasa ile çözüme kavuşacak mı?

Reklam Bloğu
//