Batuhan Karacakaya Haberleri

Batuhan Karacakaya haberleri ve güncel Batuhan Karacakaya gelişmeleri, Batuhan Karacakaya ile ilgili tüm video, Batuhan Karacakaya fotoğrafları ve Batuhan Karacakaya haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen Batuhan Karacakaya'ya Atakan Işıktutan ve Yasin Obuz destek çıktı.

Magazin

Ayşe Aslanpay, eski sevgilisi Batuhan Karacakaya'dan kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Batuhan Karacakaya'dan iddiaya yanıt geldi.

Magazin

Ayşe Aslanpay, eski sevgilisi Batuhan Karacakaya'dan kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Magazin

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve eski yarışmacı Batuhan Karacakaya'nın birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin

2022'nin en çok aranan ismi Batuhan Karacakaya oldu.

Magazin

Ekranların en popüler yarışma programı Survivor'da yarışarak adından söz ettiren yakışıklı ve sevilen oyuncu Batuhan Karacakaya hakkında sosyal medyada çarpıcı...

Magazin

Survivor yarışmasının sevilen ismi aynı zamanda oyuncu olan Batuhan Karacakaya, son paylaştığı video ile gündem oldu.

Magazin

31 Aralık Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan O Ses Türkiye'nin jürilerinin ardından yarışmacıları da belli oldu.

Magazin

Batuhan Karacakaya, sevgilisi Ayşe Aslan’la ilişkisi hakkında konuştu.

Magazin

Başarılı oyuncu Batuhan Karacakaya, Ayşe Aslan ile aşk yaşıyor.

Magazin

Yeni aşka yelken açan Batuhan Karacakaya, Ayşe Aslan'lı paylaşımına ''Biri benim yaktığım, biri beni yakan...'' notunu düştü.

Magazin

Survivor’daki başarılarıyla adından söz ettiren Batuhan Karacakaya, gönlünü Ayşe Aslan'a kaptırmasının ardından yayınladığı son videoya gelen eleştirilere cevap verdi.

Reklam Bloğu
//