Bilim Haberleri

bilim haberleri ve güncel bilim gelişmeleri, bilim ile ilgili tüm video, bilim fotoğrafları ve bilim haberleri İşçi Haber sitemizde


Bilim, teknoloji

Scientific Reports dergisinde yer alan araştırma görenleri şaşırttı. Bilim insanları tarafından, ilk defa bir orangutanın yarasını iyileştirmek için şifalı bir...

Bilim, teknoloji

Bilim insanları, yapay zeka programı Chat GPT'nin doktorlardan yaklaşık 10 kat daha hızlı tıbbi rapor hazırladığını belirledi.

Bilim, teknoloji

İzmir' de yaşayan lise öğrencisi Yaman Çakaroğlu, düzenlenen proje kapsamında Batı Pasifik Bilim Seferine katılarak 20 gün boyunca deneyler yapacak.

Bilim, teknoloji

HAVELSAN'ın geliştirdiği yerli ve Türkçe tabanlı yapay zeka platformu "MAIN"in tanıtımı, düzenlenen etkinlik ile yapıldı.

İşçi Haberleri

Antalya'da öğrencilerin güvenli internet kullanımının artırılması için TÜRKSAT AŞ ekiplerince farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Bilim, teknoloji

Apple'dan yeni bir yenilik daha geliyor. Şirket yapay zekayı tüm cihaz ve hizmetlerine getirmeye yönelik büyük bir hazırlık için çalışıyor.

Bilim, teknoloji

Bu yıl son olarak İzmir'de yapılacak TEKNOFEST etkinliğinin, şehrin teknoloji ve inovasyon ortamına katkıda bulunması bekleniyor.

Bilim, teknoloji

Japonya'da bir grup bilim insanı, tavukların gıdaklama seslerinin anlamını yapay zekayla çözebildiklerini iddia etti.

Bilim, teknoloji

Bilim insanları, insanların kuş gribine karşı önemli engelleri aşma yollarını geliştirdiğini keşfetti. Yapılan araştırmada, insan vücudunda bulunan BTN3A3 adlı proteinin...

Yaşam

Aşk her zaman insanlar için sonu gelmeyen bir tartışma konusu oldu. Bilim insanları ise aşk üzerine yapılan bazı bilimsel çalışmalarla,...

Yaşam

Kanada’daki McGill Üniversitesi’nden araştırmacılar, aşk acısı çekenlerin travmatik duygularını iyileştirecek yeni bir yöntem geliştirdi.

Bilim, teknoloji

Bilim insanları detayları bir araştırma sonucunda zamanın geriye doğru işlediği bir "Anti-Evren" olduğunu iddia etti.

Reklam Bloğu
//