Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi haberleri ve güncel Cumhuriyet Halk Partisi gelişmeleri, Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili tüm video, Cumhuriyet Halk Partisi fotoğrafları ve Cumhuriyet Halk Partisi haberleri İşçi Haber sitemizde


Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve partililer, Deniz Gezmiş ile arkadaşlarının mezarlarını ziyaret etti.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İzmir adayı belli oldu.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1999 öncesinde kurumlarda staj ve çıraklık adı altına çalışan vatandaşlara destek verdi.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer, Şeker Fabrikası taşeron çalışanları için kritik açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belediye şirket işçilerinin sesi oldu.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ekrem İmamoğlu 2024 Mart ayında yapılacak belediye seçimleri için adaylığını duyurdu.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kamu kurumlarında taşeron olarak çalışan işçilere destek verdi.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, zabıtaların kadroya geçirilmemesinin ardından sert tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Staj ve Çıraklık sigortası mağdurlarına destek verdi.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda atama bekleyen mühendislerin sesi oldu!

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Melih Meriç'in Staj ve Çıraklık Çağrısına hükümetten yanıt gelecek mi?

Reklam Bloğu
//