Emekli maaşı Haberleri

emekli maaşı haberleri ve güncel emekli maaşı gelişmeleri, emekli maaşı ile ilgili tüm video, emekli maaşı fotoğrafları ve emekli maaşı haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Bağ-Kur SSK emekli maaşı zam farkı ödemesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan merakla beklenen tarihi açıklamıştı.

Ekonomi

Emekli maaşı zam farkı milyonlarca emekli tarafından soruluyor. Yeni emekli maaşları nasıl hesaplanır, kök maaş nerden öğrenilir, detaylar haberimizde.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emekli maaşlarına yapılacak olan zam oranına tepki gösterdi.

Gündem

Hükümet, SSK ve Bağkur emekli maaşı zammında çalışmalarda sona yaklaşıldığı belirtildi.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, "Bedelini yıllarca peşinen ödeyen Emeklinin, asgari değil insanca yaşamdır hakkı." dedi.

Ekonomi

Milyonlarca emekli, "Emekliye ek zam, seyyanen zam gelir mi?" sorularına yanıt ararken, ünlü ekonomistten dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

İşçi Haberleri

Alper Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, emeklilerin kök maaşlarına seyyanen zam yapılması için çağrıda bulundu.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emekli maaşlarına dair açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen'in, emekli maaşlarıyla ilgili açıklaması büyük dikkat çekti.

İşçi Haberleri

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda emekli maaşları konusunda hükümete tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi, emekli maaşlarıyla geçimlerini sağlayamayan emeklilere destek olurken emekli maaşlarına da tepki gösterdi.

Ekonomi

Alper Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “En düşük emekli aylığı 30.000 TL olmalı ve prime göre maaşlar artmalıdır” dedi.

Reklam Bloğu
//