Gönül Dağı Haberleri

Gönül Dağı haberleri ve güncel Gönül Dağı gelişmeleri, Gönül Dağı ile ilgili tüm video, Gönül Dağı fotoğrafları ve Gönül Dağı haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Geçen yaz Gönül Dağı dizisinin ekibinde iki kadın arasında yaşanan taciz davası sonuçlandı. Mahkemeden hapis cezası ve ardından hükmün açıklanmasının...

Magazin

Kırşehir’de seçimler sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban Aydın Battal, TRT dizisi Gönül Dağı’nda...

Magazin

Ekranların sevilen dizilerinden "Gönül Dağı"na yeni bir isim katılıyor. 4 sezondur ilgiyle izlenen dizide tüm dengeler değişecek.

Magazin

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi, üç amcaoğlunun hikayesini anlatan ‘’Gönül Dağı’’ yeni bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak.

Magazin

Cumartesi akşamları yayınlanan TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılan oyuncular çok şaşırttı.

Magazin

Amcaoğulları yine kasabanın imdadına yetişiyor. Ekranların sevilen dizisi ''Gönül Dağı'' bu akşam yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Magazin

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yıldızı olan başarılı oyuncu yeni dizisinde başrol oldu.

Magazin

Türkiye'nin sevilen dizilerinden Gönül Dağı, yeni bir ayrılık haberiyle gündeme geldi. Peki hangi karakter diziden ayrılıyor? İşte detaylar...

Magazin

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümünde yaşanacaklar seyirciyi memnun edecek mi?

Magazin

Gönül Dağı'ndaki rolüyle kariyerine yeni bir soluk getiren ünlü oyuncu Ecem Özkaya, yeni dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor.

Magazin

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda rol alan Ali Düşenkalkar'ın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Magazin

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümü gündeme damga vuracak!

Reklam Bloğu
//