Infaz koruma memurları Haberleri

infaz koruma memurları haberleri ve güncel infaz koruma memurları gelişmeleri, infaz koruma memurları ile ilgili tüm video, infaz koruma memurları fotoğrafları ve infaz koruma memurları haberleri İşçi Haber sitemizde


Memur Haberleri

Emniyet hizmetleri sınıfına dahil edilmek isteyen infaz koruma memurları için Meclis'e sunulan kanun teklifi kabul edilecek mi? İşte detaylar...

Memur Haberleri

İnfaz koruma memurları, emniyet hizmetleri sınıfına dahil edilmeleri hakkında verilen kanun teklifini Meclis'in kabul etmesini bekliyor.

Memur Haberleri

İnfaz koruma memurlarının, emniyet hizmetleri sınıfına dahil edilmesi hakkında verilen kanun teklifi Meclis komisyonunda.

Memur Haberleri

İnfaz koruma memurlarının özlük haklarında düzenleme yapılması konusunda Meclis'e sunulan teklifi kabul edilecek mi?

Ekonomi

Niğde Milletvekili Gürer, yaptığı açıklama ile zabıta, itfaiye ve infaz koruma personelinin özlük haklarıyla ilgili TBMM'ye yasa teklifi sunduğunu açıkladı.

Memur Haberleri

Uzun zamandır çalışma şartlarından memnun olmayarak yetkililere seslenen infaz koruma memurları yetkililerden çözüm bekliyor.

Memur Haberleri

Uzun zamandır çalışma şartlarından memnun olmayarak yetkililere seslenen infaz koruma memurları güvenlik sınıfına geçmek istiyor!

Memur Haberleri

İnfaz Koruma Memurları maaşlarına zam yapılmasını, özlük haklarında ve çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını bekliyor.

Memur Haberleri

Uzun zamandır çalışma şartlarından memnun olmayarak yetkililere seslenen infaz koruma memurları ne talep ediyor?

Genel

İnfaz Koruma Memurları maaşlarına zam yapılmasını, özlük haklarında ve çalışma şartlarında iyileştirme yapılmasını talep ediyor.

İşçi Haberleri

İnfaz Koruma Memurları maaşlarına zam yapılmasını, özlük haklarında ve çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını talep ediyor.

İşçi Haberleri

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı cezaevlerinde görev yapan infaz koruma memurları, özlük haklarına ilişkin düzenlemelerin yapılması talebiyle...

Reklam Bloğu
//