Kabine Haberleri

kabine haberleri ve güncel kabine gelişmeleri, kabine ile ilgili tüm video, kabine fotoğrafları ve kabine haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Öğrenilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu haftadan itibaren ayrıntılı seçim değerlendirme sürecine girecek. Bu kapsamda Erdoğan'ın partisi ve kabinesi için...

Dünya

İsrail Savaş Kabinesi, İran'ın misilleme saldırısına verilecek yanıtı görüşmek için bugün yine bir araya gelecek. Toplantının saat 14.00'da başlayacağı duyuruldu.

Dünya

7 Şubat'ta sandık başına giden Azerbaycan'da yeniden cumhurbaşkanı seçilen İlham Aliyev yeni bakanlar kurulunu onayladı.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'nda gündeme gelecek olan konular belli oldu. İşte detaylar...

Ekonomi

Çeşitli sebeplerden dolayı ehliyetlerine el konulan ehliyet affı mağdurları, bugün toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nden umutlu.

Ekonomi

Yıllardır kadro mücadelesi veren KİT, taşeron ve belediye şirket işçileri, Kabine'nin bugün toplanmasıyla gözlerini yetkililere çevirdi.

Gündem

Enflasyonla mücadele, emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve gençlere vergisiz cep telefonu desteği konuları bugün toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin öncelikli gündem maddelerinden...

İşçi Haberleri

Uzun zamandır kadroya geçmeyi bekleyen yüz binlerce taşeron işçisi bugün gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'ndan müjde bekliyor.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine toplanıyor. Masada hangi konular konuşulacak işte detaylar..

Gündem

Sosyal medya da çokça tartışılan konu olan enflasyon ve zamların ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşliğinde bugün kabine toplanacak.

Genel

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor.

Genel

Memur ve emeklilerin maaşlarına yapılacak olan zam oranının konuşulacağı yeni dönemin 3'üncü Kabine toplantısı başladı.

Reklam Bloğu
//