Memurlar Haberleri

memurlar haberleri ve güncel memurlar gelişmeleri, memurlar ile ilgili tüm video, memurlar fotoğrafları ve memurlar haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

SGK ve Bağ-Kur'luların aksine askerlik borçlanmasıyla EYT'den yararlanamayan 4C'li asker, polis ve memurlar eşitlik emeklilik haklarını talep ediyor.

İşçi Haberleri

Hükümetin memurlara yaptığı zam teklifini yetersiz bulan KESK, ülke genelinde iş bıraktı.

İşçi Haberleri

Ali Yalçın, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Memur-Sen Konfederasyonu 7. Olağan Genel Kurulunda konuştu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır geçim sıkıntısı yaşadıklarını belirterek maaşlarına zam yapılmasını talep eden memurlara zam yapılacak mı? İşte son gelişmeler...

İşçi Haberleri

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu görevlilerinin beklentilerini ve çözülmesini istediği problemler dahil olmak üzere 15 maddelik taleplerini açıkladı.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır geçim sıkıntısı yaşadıklarını belirten memurlar maaşlarına zam yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

İşçi Haberleri

Memur maaşlarının enflasyon altında ezilmesi, pek çok çalışanın yaşam standartlarını olum yönde etkiliyor.

İşçi Haberleri

Aylardır maaşlarına zam isteyen memurlar daha fazla yok sayılmadan maaşlarına seyyanen ek zam yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

Ekonomi

Aylardır maaşlarına zam isteyen memurlar daha fazla yok sayılmadan maaşlarına ek zam yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

İşçi Haberleri

Memura ek zam var mı? sorusunun yanıtları büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

İşçi Haberleri

Adalet Bakanlığı personelleri, Maaş, mesai ücreti ve görevde yükselme konularında rahatsızlık duyuyor. Ayrıyeten memurlar kaybettiği alım gücünü geri istiyor.

Reklam Bloğu
//