Merve Boluğur Haberleri

Merve Boluğur haberleri ve güncel Merve Boluğur gelişmeleri, Merve Boluğur ile ilgili tüm video, Merve Boluğur fotoğrafları ve Merve Boluğur haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Ünlü oyuncu Merve Boluğur basın mensuplarına yaptığı açıklamada 100 milyon TL'lik teklif aldığını ve Dubai'ye gideceğini belirtti.

Magazin

Birlikte yemek yapan Murat Dalkılıç ve Danla Bilic arasında geçen diyalog herkesi şoke etti.

Magazin

Mert Aydın ile ayrılığının ardından adından uzun süre söz ettiren Merve Boluğur, sosyal medya hesabından sorulan bir soruya kayıtsız kalamadı.

Magazin

Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliğini sonlandırma kararı alan Merve Boluğur ekranlara geri dönüyor.

Magazin

Merve Boluğur, bir süredir birlikte olduğu DJ Mert Aydın'la evlenmesinin ardından müjdeli haberi verdi.

Magazin

Merve Boluğur'un, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Mert Aydın ile TikTok'ta katıldığı bir canlı yayında 'bekaret kemeri' çıkışı izleyenleri şaşırttı.

Magazin

Özel hayatı ve eski eşi Murat Dalkılıç ile sürekli gündem olan oyuncu Merve Boluğur bu sefer de gazetecilere sinirlendi

Magazin

Merve Boluğur'un Murat Dalkılıç'la ilişkisinin ardından ''Merve kendini toparlayamadı'' yorumlarına Boluğur'un sevgilisi Mert Aydın da tepki gösterdi.

Magazin

2017 yılında boşanma kararı alan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç cephesinde yeni gelişme... Boluğur ve Dalkılıç karşı karşıya geldi.

Magazin

Merve Boluğur'dan sevgilisi ile aşk dolu paylaşım geldi. Boluğur, yeni sevgilisiyle mutlu pozlarını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Magazin

Merve Boluğur, yeni şarkısını dün gece sahne aldığı bir mekanda yeniden söyledi. Boluğur'u dinlemeye gelenlerin ödediği ücret şok etti.

Magazin

Merve Boluğur, mekanlarda sahne almaya başladı. Merve Boluğur'un sahne ücreti ne kadar?

Reklam Bloğu
//