Messi Haberleri

Messi haberleri ve güncel Messi gelişmeleri, Messi ile ilgili tüm video, Messi fotoğrafları ve Messi haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

MLS'nin ikinci haftasında Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin forma giydiği Inter Miami, deplasmanda Los Angeles Galaxy ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Arjantin Milli Takımı'nın mart ayında Çin'de oynamayı planladığı hazırlık maçı, yıldız futbolcu Lionel Messi'ye ülkedeki tepkiler nedeniyle iptal edildi.

Spor

Messi'nin kulübü Inter Miami ile Hong Kong bölge takımı arasındaki özel maçta Messi'nin oynamamasından ötürü bilet parasının yarısının geri ödeneceği...

Magazin

Time dergisinin "En etkili 100 kişisi" listesine giren Haluk Levent ödülü reddettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Spor

Son dünya şampiyonu Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, milli takımının Curaçao ile oynadığı dostluk maçında "hat-trick" yaparak adını "100'ler kulübü"ne yazdırdı.

Spor

Arjantin Milli Takımı, hazırlık maçında Panama'yı 2-0 mağlup ederken, yıldız futbolcu Lionel Messi de kariyerinin 800. golünü attı.

Gündem

TFF' nin 1 Mart' da düzenleyeceği söylenen omuz omuza Türkiye kampasına Messi, Neymar, Mbappe gibi dünya yıldızlarının katılacağı aktarıldı.

Gündem

Lionel Messi'nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı Dünya Kupası galibiyeti pozu beğeni rekoru kırdı.

Dünya

Katar'da yarın akşam oynanacak Dünya Kupası final maçında, Lionel Messi'nin Fransa karşısında gol atması için 2 bin kişilik lokma dağıtıldı.

Spor

Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda'yı yenmelerinin ardından röportaj veren Messi, kendisine bakan Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Weghorst'a sakin kalamadı.

Spor

2022 Dünya Kupası C Grubu 3. maçında Polonya'yı 2-0 yenen Arjantin puanını 6'ya yükselterek adını bir üst tura yazdırdı.

Spor

Meksikalı boksör Canelo Alvarez'in, Messi'yi tehdit etmesinin ardından ünlü boksör Mike Tyson'dan Messi'ye destek geldi.

Reklam Bloğu
//