PIKTES öğretmenleri Haberleri

PIKTES öğretmenleri haberleri ve güncel PIKTES öğretmenleri gelişmeleri, PIKTES öğretmenleri ile ilgili tüm video, PIKTES öğretmenleri fotoğrafları ve PIKTES öğretmenleri haberleri İşçi Haber sitemizde


Memur Haberleri

PİKTES öğretmenleri, kadro taleplerini öne çıkararak daha sağlıklı bir çalışma ortamı ve adil bir ücretlendirme talep ediyorlar.

Memur Haberleri

PİKTES öğretmenleri profesyonelliklerini daha etkili bir şekilde kullanabilmeleri ve eğitim sisteminin kalitesini artırabilmeleri adına kadro talebinde bulunuyor.

Memur Haberleri

PİKTES öğretmenleri, yabancı uyruklu öğrencilere önemli bir eğitim sunarken, kendi mesleki gelecekleri konusunda belirsizlik yaşıyorlar.

Memur Haberleri

Yabancı öğrencilerin Türk eğitim sistemine adapte olmalarını sağlayan PİKTES öğretmenleri kadro haklarını istiyor.

Memur Haberleri

Yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim sistemine daha etkin bir şekilde entegre olmalarını sağlayan PİKTES öğretmenlerine kadro verilecek mi?

EĞİTİM

Geçici koruma altındaki çocukların eğitimleri için oluşturulan PIKTES projesinde çalışan öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu'ndan yararlanmayı talep ediyor.

Memur Haberleri

Yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim sürecine katkıda bulunan PİKTES öğretmenleri kadro talebinde bulunuyor.

İşçi Haberleri

Yabancı uyruklu öğrencilerin Türk eğitim sistemine adapte olmasını sağlayan PİKTES öğretmenleri statü değişikliği istiyor.

İşçi Haberleri

Yaklaşık 8 yıldır yabancı uyruklu öğrencilere eğitim veren PİKTES öğretmenleri kadroya geçmek istiyor. Peki kadroya alınacaklar mı? İşte detaylar...

İşçi Haberleri

Yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim süreçlerine yardımcı olan PİKTES öğretmenleri uzun süredir kadro bekliyor.

İşçi Haberleri

“Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi" (PIKTES) kapsamında görev yapan öğretmenler kadro talep ediyor.

İşçi Haberleri

Eğitimde istikrar ve kalitenin ancak kadrolu öğretmenlerle sağlanabileceğini belirten PİKTES öğretmenleri, yetkililere kadro çağrısında bulunuyor.

Reklam Bloğu
//