POMEM Haberleri

POMEM haberleri ve güncel POMEM gelişmeleri, POMEM ile ilgili tüm video, POMEM fotoğrafları ve POMEM haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) adayları ve 20 bin depremzede aday, mağduriyetlerini dile getirerek ön lisans alımının tekrar planlanmasını talep...

Gündem

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığının (POMEM) öğrenci alım ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Memur Haberleri

POMEM 29.dönemlerin mezun olmasının ardından gözler POMEM 31.dönem başvurularına çevrildi. POMEM 31.dönem başvuruları ne zaman başlayacak?

Genel

31.dönem POMEM adayları mülakat sınavlarında uygulanan 10 katı kuralının mağduriyetlere yol açtığını belirterek kaldırılmasını istiyor.

Genel

31.dönem POMEM adayları mülakat sınavlarında uygulanan 10 katı kuralının mağduriyetlere yol açtığını belirterek kaldırılmasını talep ediyor.

Genel

31.dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) adayları mülakat sınavlarında uygulanan 10 katı kuralının kaldırılmasını talep ediyor. 

Genel

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) adayları ve depremzedeler alımlarda yaş şartının düzenlenmesini talep ederek yetkililere sesleniyor.

Genel

30.dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) adayları mülakat sınavlarında uygulanan 10 katı kuralının kaldırılmasını talep ediyor. 

İşçi Haberleri

31. Dönem POMEM polis alımında problemler yaşanıyor. Bu problemden ötürü mağduriyet yaşayan adaylar, yaşadıkları mağduriyetin son bulması için gün sayıyor.

Genel

30 dönem POMEM adayları seçim öncesi kontenjanların artırılmasını ve alım yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

Genel

Pomem 29. Dönem ve 30. Dönem aynı yıl, aynı sınavdan yapılmasına rağmen yaş şartlarının farklı olmasına tepki gösteriyor.

Genel

30 dönem POMEM adayları seçim öncesi 20 bin alım yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

Reklam Bloğu
//