Süleyman soylu Haberleri

süleyman soylu haberleri ve güncel süleyman soylu gelişmeleri, süleyman soylu ile ilgili tüm video, süleyman soylu fotoğrafları ve süleyman soylu haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

İçişleri Bakanlığı'nın şikâyetler gerekçesiyle eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu döneminde usulsüz dağıtılan çakarları toplatma kararı aldığı iddia edildi.

Politika

Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, Süleyman Soylu'ya bir operasyon olduğunu düşünüyorum iddiasında bulundu.

Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'ya açtığı 40 bin TL'lik tazminat davasını kazandı.

Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Halk TV ve bir muhabiri hakkında yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Politika

Sultangazi'deki Ahmed-i Hani Kültür Evi açılışına katılan Soylu, birlikteliğin medeniyet zenginliğinin en önemli tezahürü ve milletleri bir araya getirenin de...

Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Oy ve Ötesi Derneği hakkında, "Sandık ve seçim kuruluna bir dernek girip müdahale edemez. Gayri kanunidir....

Genel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriyeli sığınmacıların ülkelerine geri dönüşleriyle ilgili yeni bir projelerinin olduğunu belirtti.

Siyaset

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu seçimde yaklaşık yüzde 20 civarında Yeşil Sol Parti, bileşenleriyle beraber oy kaybetmiştir." dedi.

Politika

Zeytinburnu'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Onlar kasetten anlarlar" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Genel

Soylu, YouTube'de yayınlanan "Hakan Ural'la Neyse O Programı"nın konuğu olarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Genel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski uzman çavuşların memuriyete geçişi hakkında bir çalışma yapılacağını açıkladı.

Genel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karadeniz Eğitim, Kültür ve Çevre Koruma Vakfı'nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
//