Taşeron işçiler Haberleri

taşeron işçiler haberleri ve güncel taşeron işçiler gelişmeleri, taşeron işçiler ile ilgili tüm video, taşeron işçiler fotoğrafları ve taşeron işçiler haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Taşeron işçileri yıllardır yetkililerin verdiği kadro sözlerinin yerine getirilmesini beklerken artan ekonomik krizle birlikte zorlaşan yaşam koşullarıyla mücadele etmeye devam...

İşçi Haberleri

Şeker fabrikası taşeron işçilerinin yaşadığı belirsizliklere son vermek ve haklarını almak amacıyla kadro taleplerini dile getiriyor.

İşçi Haberleri

Şeker fabrikası taşeron işçileri, emeklerinin karşılığını alabilmek ve daha güvenceli bir geleceğe adım atabilmek adına kadro beklentilerini dile getiriyorlar.

İşçi Haberleri

Şeker fabrikasında çalışan taşeron işçiler uzun süredir yaşadıklarını mağduriyetlerden ötürü kadro taleplerini dile getiriyorlar.

İşçi Haberleri

Belediye şirket işçileri ve kamuda çalışan taşeron işçiler seslerini duyurmak ve taleplerini yinelemek için Ankara'da bir araya gelecek!

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron işçiler, hükümet tarafından kendilerine verilen kadro sözünün tutulmasını bekliyor.

İşçi Haberleri

Karayolları taşeron işçileri uzun süredir hükümet tarafından kendilerine verilen kadro sözünün tutulmasını bekliyor.

İşçi Haberleri

Taşeron işçiler Türk işçi sendikalarının önde gelen isimlerinden Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'a tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

Karayolları genel Müdürlüğü (KGM)'de çalışan taşeron işçiler, kadrolu olarak çalışmak istediklerini bir kez daha yineledi.

İşçi Haberleri

Şeker fabrikalarında çalışan taşeron işçiler, uzun süredir kadroya geçmek için yetkililerden bir adım bekliyor.

Ekonomi

Taşerona kadro düzenlemesi Bakan Işıkhan'a peş peşe iletilen kanun teklifi ve soru önergeleriyle yürürlüğe girecek mi? İşte taşerona kadroda son...

İşçi Haberleri

Uzun süredir yetkililerden kadro müjdesi bekleyen taşeron işçiler sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışıyor.

Reklam Bloğu
//