Tecavüz Haberleri

tecavüz haberleri ve güncel tecavüz gelişmeleri, tecavüz ile ilgili tüm video, tecavüz fotoğrafları ve tecavüz haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Şehitkamil ilçesinde ikamet eden S.K. isimli şahıs, karısı pandemi döneminde vefat ettikten sonra öz kızına cinsel istismarda bulundu.

Dünya

Geçen yıl İsveç'in Malmö şehrinde 5 erkeğin bir kadına saldırarak çocuk parkında tecavüz ettiği açıklanırken olayla ilgili fotoğraf ve detaylar...

Dünya

ABD'nin Nixa Lisesi'nde öğretmenlik yapan 26 yaşındaki Lena Stewart isimli kadın, 16 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi.

Gündem

Müge Anlı'daki Nuray Evci ve kuzeni olan sevgilisi Engin herkesi şaşkına çevirdi. Meğer amcasının kızına da tecavüz etmiş!

Dünya

ABD’nin eski başkanı Donald Trump’a tecavüzle suçlayan yazar E. Jean Carroll’un davasında yeni gelişme yaşandı.

Dünya

Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı.

Dünya

Londra’da 48 yaşındaki polis memuru David Carrick'in yıllarca çok sayıda kadına tecavüz etmekten yargılandığı davada önemli bir gelişme yaşandı.

Gündem

İzmir'de taş ocağında bekçi olarak çalışan ve burada yavru köpeğe tecavüz ederken yakalanan M.Y. yüzü kızarmadan her şeyi ayrıntılarıyla anlattı.

Gündem

Balıkesir'de genç kızları zorla getirip tecavüz ederek parmaklarını kesen çetenin çiftliğine düzenlenen operasyonla çete çökertildi.

Gündem

Balıkesir'deki Elnare Kızmaz, kocası tarafından köydeki erkeklere satıldığı ve en az 35 kişinin tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı.

Dünya

İngiltere'de morgda yatan 67'ye yakın cesede tecavüz ettiği ortaya çıkan David Fuller'in internet geçmişi ortaya çıktı.

Gündem

Konya'da 17 yaşındaki liseli G.A., iddiaya göre okulunun müdürü H.A.'nın 'Seni, Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle tacize uğradı.

Reklam Bloğu
//