Türk Haberleri

türk haberleri ve güncel türk gelişmeleri, türk ile ilgili tüm video, türk fotoğrafları ve türk haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, beraberindeki heyetle başkentte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Dünya

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, "PKK gibi, terör örgütü olarak sınıflandırılan bir örgüte sempati gösterisi yapmak ve provokasyonda bulunmak tolere...

Dünya

Almanya'nın Solingen kentinde 4 katlı binada çıkan ve Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı olan aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği yangınla...

Dünya

Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonuna Türk asıllı vatandaşlar tepki gösterdi.

Dünya

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis, Türk vatandaşlarına Yunan adalarında kapıda vize verilmesine ilişkin uygulamanın ilk aşamasının 30 Mart'ta başlayacağını açıkladı.

Gündem

Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi robot takımı Techtolia Robotics, New York'taki bölge yarışmasında aldığı ödülle dünya şampiyonasına katılma...

Ekonomi

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gürle, Türk bitki çaylarının hedef pazarlarda tanıtımını yaparak kekik,...

Teknoloji

Simsoft şirketi, simülasyon teknolojilerine yönelik mutabakat metni imzalayarak Körfez bölgesindeki faaliyetlerini geliştirmek üzere Katar'da şirket kurdu.

Bilim, teknoloji

Dijital sanat eserleri üreten Türk sanat stüdyosu Ouchhh, Ay'a yapay zeka veri sanat eseri gönderen ilk sanat stüdyosu oldu.

Bilim, teknoloji

İzmir' de yaşayan lise öğrencisi Yaman Çakaroğlu, düzenlenen proje kapsamında Batı Pasifik Bilim Seferine katılarak 20 gün boyunca deneyler yapacak.

Yaşam

Bolu'da, ülkesinde tanıştığı Türk kadınla evlenen ABD vatandaşı Müslümanlığı seçti. Müslüman olan adam, "Hasan Can" ismini aldı.

Reklam Bloğu
//