Yeşilçam Haberleri

yeşilçam haberleri ve güncel yeşilçam gelişmeleri, yeşilçam ile ilgili tüm video, yeşilçam fotoğrafları ve yeşilçam haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Yeşilçam'ın parlayan yıldızı Ahu Tuğba, Los Angeles’ta trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası kaburgaları kırılan Tuğba, 8 saat süren ameliyata alındı....

Gündem

Bakan Koca, Yeşilçam oyuncusu Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Koca, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu...

Magazin

Usta sanatçı Filiz Akın hastane odasından bir video yayınlayarak sağlık durumunu açıkladı. Akın, sevenlerine sağlığıyla ilgili güzel haberi verdi.

Magazin

"Yeşilçam'ın gamzeli güzeli" olarak tanınan ve bir süredir kanser tedavisi gören oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında vefat etti.

Kültür-sanat

Aklın sınırlarını zorlayan, saykodeli sahneleriyle zihnimize durgunluk veren Yeşilçam'ın fantastik filmlerini sizler için derledik. 

Magazin

Türk sinemasının kötü adamı olarak bilinen ünlü Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir, tedavi gördüğü hastanede 81 yaşında hayatını kaybetti.

Kültür-sanat

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ayşen Gruda'nın vefatının üzerinden 5 yıl geçti.

Kültür-sanat

Türk sinemasının zihinlerimize kazıdığı zaman zaman güldüren, ağlatan, düşündüren o unutulmaz replikleri sizler için derledik.

Kültür-sanat

Kartal Tibet kimdir? Kartal Tibet'in hayatı? Kartal Tibet'in oynadığı ve yönetmenliğini yaptığı filmler nelerdir? İşte Kartal Tibet hakkında merak edilenler...

Kültür-sanat

Yeşilçam oyuncularından "Artist Ahmet" lakaplı Ahmet Cengiz 70 yaşında Gaziantep'te hayatını kaybetti. Cengiz'den geriye oynadığı filmler kaldı.

Genel

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti.

Magazin

Sosyal medya hesabından Yeşilçam'dan bir kare yayınlayan Burcu Biricik'e Filiz Akın'dan cevap geldi.

Reklam Bloğu
//