Yhs Haberleri

yhs haberleri ve güncel yhs gelişmeleri, yhs ile ilgili tüm video, yhs fotoğrafları ve yhs haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılmasına İlişkin Kanun Teklifi Meclis'te.

Genel

ÜNİ-PER-SEN Başkanı İbrahim Güzel, Üniversite idari personelinin tayin sorunu, 3600 ek gösterge, YHS'nin kaldırılması, Yükseköğretim tazminatı ve Memur Öğretmen sorununun...

İşçi Haberleri

Türkiye Kamu-Sen, Yardımcı Hizmetliler Sınıfında yer alan personelin beklenti ve taleplerini bir kez daha gündeme taşıyor.

İşçi Haberleri

Kamu kuruluşlarında çalışan Yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personelleri, yerel seçimlerden önce cevaplanmasını istedikleri soruları duyurdu.

İşçi Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılacak mı? sorusuna cevap verdi.

İşçi Haberleri

Kamu aşçıları, teknik hizmetler sınıfında yer almayı hak ettiklerini belirterek ücret adaletsizliğine son verilmesini istiyor.

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfı Derneği hak kayıplarının giderilmesi için çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor.

SENDİKA

Yardımcı Hizmetler Sınıfı personelleri, statü değişikliği taleplerinin dikkate alınmasını beklerken TÜRK BÜRO-SEN, YHS personellerinin Genel İdari Hizmetler Sınıfı ve Teknik...

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında bir alt sınıfta hizmet ettirilen yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personelleri için son durum ne, YHS için kanun teklifi...

İşçi Haberleri

Engelli YHS personelleri, engel durumlarına göre çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını ve Genel İdare Hizmetleri sınıfına geçmeyi istiyor.

İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında personel olarak istihdam ettirilen yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personellerinin memuriyet kadrolarına geçmeleri için ciddi adımlar atmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfı Derneği hak kayıplarının giderilmesi için bir kanun teklifi verilmesi adına Meclis'te ziyaretlerde bulundu.

Reklam Bloğu
//