Harita ve kadastro teknikerleri mesleklerini icra etmek konusunda güçlük çekmeye devam ediyorlar. Bu nedenle harita ve kadastro teknikerleri, bu alandaki atamaların artırılmasını talep ediyor.

Geçim sıkıntısı her geçen gün artarken, eğitim almalarına rağmen kendi işlerini yapamayan harita ve kadastro teknikerleri işsizlik konusunda büyük bir mağduriyet yaşıyor. Kendi mesleklerini icra etmek isteyen teknikerler, yetkililerden yetkililerden yeterli sayıda alım yapılmasını talep ediyorlar.

AK Parti’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nde 71 işçi işten çıkarıldı AK Parti’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nde 71 işçi işten çıkarıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü’nde otoyol, devlet ve il yolları ağını tespit etmek ve bu ağdaki değişiklikleri hazırlamak, yol ağı üzerindeki yol ve köprüleri inşa ve ıslah etmek, onarmak, görevi ile ilgili işler için lüzumlu harita, etüt ve proje işlerini yapmak ve yaptırmak gibi görevlerde bulunan harita ve kadastro teknikerleri mevcut atamaların yetersizliği nedeniyle mesleklerini icra edemiyor.

Taleplerini sosyal medyadan duyurmaya çalışan teknikerler, alanlarında istihdam sağlanmasını istiyorlar.