Geçtiğimiz hafta Survivor All Star 2022 final yaptı. Final koltuğuna Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı oturmuştu. Fakat sms oylaması ile kazanan Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa'nın şampiyonluğuna Nisa destekçileri sevinirken Adem ve diğer yarışmacıların fanlarından tepki geldi.

Nagihan: üçüncü kez boşa kürek çektim

Fanların yanı sıra Survivor yarışmacıları tarafından da Nisa'nın şampiyon oluşu şaşkınlıkla karşılandı. Survivor'ın başarılı yarışmacısı Nagihan Karadere de şampiyonluk tartışmalarına dahil oldu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Üçüncü kez boşa kürek çektim."dedi. Nagihan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu hırsla bu azimle, bu başarı ile üçüncü kez boşa kürek çekmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyorum. Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu, bacağını, aşil tendonunu bir sayı alma uğruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa iş sadece SMS ile yürüyor. Aylardır sakatlıkla parkuru parçalayıp, aç kalmamız ve sağlığımızı kaybetmemiz de yanımıza kar kaldı. Tüm zorlukları ve parkuru aştık ama SMS’te çakıldık! Yani kısacası dostlarım; sahada kazandığımızı masada kaybettik. Olsun be canımız sağ olsun. Daha önce de söylediğim bir sözümü buraya bırakıyorum; ben kaybederken bile hep kazanan biriyimdir!

"Sizler gibi ben de şoklar içerisindeyim"

Nagihan sosyal medyadan ikinci bir paylaşımda bulunarak Survivor'a bir daha katılmayacağını belirtti:

"Yoğun istek üzerine 'Bir story atayım' dedim. Sizler gibi ben de şoklar içerisindeyim. Beklemediğimiz bir son oldu! Ne yapalım, hakkımızda hayırlısı olsun. Söyleyecek çok şey var ama söylememek gerekiyor, konuşmamak gerekiyor. Kırgın mıyım, çok. Üzgün müyüm, söylemeye gerek yok. Zaten sizler de elinizden gelenin fazlasını yaptınız, bundan hiç şüphem yok. Ben de elimden geleni, yaptım. 38 yaşında bir kadınım, canımı dişime taktım. Tahmin edemeyeceğinmiz zorlukta bir süreveni geride bıraktım. Ne kadar Z kuşağına hitap etmesem de dışarı çıktığımda Z kuşakları tepemden inmiyor, bu da ayrı bir konu. Kime göre, neye göre! Neyse sağlık olsun, Allah bir daha düşürmesin. Boyumuzun ölçüsünü aldık, böyle bir sonu biz de beklemiyorduk. Keşke güzel bir sonla tamamlayabilseydik. Yakında canlı yayın açacağım, orada bol bol dertleşeceğiz."

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i diziye veda mı ediyor? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i diziye veda mı ediyor?

Adem, Acun'u tek kalemde sildi

Final koltuğunu Nisa ile paylaşan Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı'yı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Survivor'ın finalinden sonra böyle bir davranışta bulunan Adem, konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı.

Editör: Gizem Külcü