Kanal D'nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı'nın yeni bölümünde Ilgaz ve Ceylin'in Mercan ile ilgili sırrını öğrenen Filiz, onlara büyük bir tepki gösteriyor. Filiz, Mercan'ın gerçek anne babasının Ilgaz ve Ceylin olduğunu kabullenmekte zorlanıyor. Ilgaz ve Ceylin ise Mercan'ı kaybetmemek için mücadele ediyor.

Final kararı alan Kirli Sepeti dizisi, kararından dönüyor mu? Final kararı alan Kirli Sepeti dizisi, kararından dönüyor mu?

Ceylin ve Ilgaz, Mercan'a kavuşacak mı?

Mercan'a kendilerini nasıl anlatacaklarını düşünen ikili, Filiz'in engellemeleriyle karşılaşıyor. Yargı dizisi, yeni bölümüyle 6 Kasım Cumartesi akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alıdığı Sema Ergenekon'un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin diğer oyuncuları ise şu şekilde:

Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arif Pişkin, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin.