Herkes lezzetli yemeklere bayılıyor olabilir. Ama bazı burcun insanları var ki onlar yemek yemeden duramaz. Yemek yemek onlar için adeta bir sanattır. Onları yemek yerken görünce sizin bile iştahınız kabarabilir. İşte o burçlar..

BOĞA

Yemek deyince akla ilk gelen boğa burçları iştahlarına çok düşkündür. Yemeğin onların hayatlarında çok özel bir yeri vardır. Açken asla yaklaşmamanız gereken bir burçtur. O sakin yapısı, aç olduğunda yerini büyük bir gerginliğe bırakır. Ta ki yemek yiyene kadar. Bir boğanın en büyük hobisi evde yemek yemektir. Bir boğa aç olmasa bile keyfi olarak yemek yiyebilir. Hatta kendine özel olarak hazırladığı ara öğünleri vardır. Gün içinde bu şekilde kendini şımartır. En iyi gurmelerde boğa burcu insanlarından çıkar. Onlar yemeğin içindeki en ufak baharatın tadını bile alabilirler.

ASLAN

İştahlı bir şekilde yemek yiyen birini görürseniz büyük ihtimal o kişi Aslan burcudur. Yemek yemeyi bile sanat olarak gören Aslan burçları lüks restoranlarda yemek yemeye bayılırlar. Para harcama konusunda biraz savurgan olan aslan burçları konu yemek olduğunda daha da abartır. Bu konuda sevdiklerine de çok bonkör olan Aslan burçları büyük sofralarda hep beraber iştahla yenen yemeklere bayılırlar.

23-29 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu 23-29 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu

YENGEÇ

Yemek deyince akla gelen bir diğer burç ise yengeç burcu insanları. En az boğalar kadar yemek yemeye düşkün olan yengeç burçları aç olduklarında biraz hüzünlenir ve kendi köşelerine çekilirler. Yemek yemek onları bir nevi sakinleştiren, huzura erdiren, motivasyon sağlayan bir yaşam prensibidir. Yengeçler yuvalarında hem yemek yapmaya hemde yemek yemeye bayılırlar. Bir yengeç için büyük aile sofrasında yemek yemekten daha güzel bir aktivite yoktur.