Af Haberleri

af haberleri ve güncel af gelişmeleri, af ile ilgili tüm video, af fotoğrafları ve af haberleri İşçi Haber sitemizde


Memur Haberleri

Belli başlı nedenlerden dolayı aldığı disiplin cezalarının yıllarca sicilinde kalması memurları olumsuz olarak etkilerken konu MEB'e taşındı.

İşçi Haberleri

Kural ihlalleri sonucu ehliyetlerini kaybeden sürücüler gözünü yeni yılda gelecek kararlara çevirdi. Peki umutlu bekleyişleri sonuç alacak mı?

Genel

Puan affı değil de ehliyet affı bekleyen binlerce vatandaş Meclis'ten çözüm bekliyor. Peki yeni yılda ehliyet affı gündeme alınacak mı?

İşçi Haberleri

Kural ihlali sonucunda ehliyet affını bekleyen yüzbinlerce vatandaş uzun zamandır bekliyor. Ehliyetini kaybeden vatandaşlar için Meclis'te son durum ne?

İşçi Haberleri

Uzun zamandır psikolojik ve ekonomik olarak zorluk çeken ehliyet affı mağdurlarının bekleyişi devam ediyor. Peki son durum ne?

İşçi Haberleri

Milyonlarca sürücü uzun bir süredir ehliyet affı beklerken cezaların boyutlarına göre de af gelmesi için seslerini duyurmaya çalışıyor.

Genel

Kural ihlali sonucunda ehliyet affı isteyen yüzbinlerce vatandaş uzun zamandır bekliyor. Peki yeni yılda af gelecek mi?

Genel

Yüz binlerce mahkûm ve ailesi genel af çıkmasını istiyor. Peki 2023 yılında genel af çıkacak mı, son durum ne?

İşçi Haberleri

Ehliyet affı mağdurlarının "af" için bekleyişleri devam ediyor, peki son durum ne?

İşçi Haberleri

Kural ihlali sonucunda ehliyet affını bekleyen yüzbinlerce vatandaş uzun zamandır bekliyor. Ehliyetini kaybeden vatandaşların yüzü yeni yıl da gülecek mi?

Genel

Yüz binlerce mahkûm ve ailesi genel af çıkmasını istiyor. 2023 yılında mahkûm affı çıkacak mı? Mahkûm affı kimleri kapsayacak?

Genel

Ehliyet affı mağdurlarının tek isteği hükümetten bir defaya mahsus af çıkması ve bunun sonucunda sosyoekonomik durumlarının düzelmesi.

Reklam Bloğu
//