Evrim Keklik Haberleri

Evrim Keklik haberleri ve güncel Evrim Keklik gelişmeleri, Evrim Keklik ile ilgili tüm video, Evrim Keklik fotoğrafları ve Evrim Keklik haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Bayramören Semaları yamaç paraşütü yarışmasına Survivor'ın sevilen yarışmacısı Evrim Keklik katıldı.

Magazin

Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı olmasının ardından yakın arkadaşı Evrim Keklik, Nisa hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin

Survivor All Star'da Nisa ve Evrim samimi bir arkadaşlık ilişkisi kurdu. Yarışma sonrası Evrim Keklik'ten beklenen Nisa Bölükbaşı açıklaması geldi.

Magazin

Survivor'ın pota kraliçesi Evrim Keklik elenmesinin ardından MasterChef yarışmasına transfer oluyor. Mehmet Şef bunu duyunca çok şaşırdı.

Magazin

Survivor'un sevilen yarışmacısı Evrim Keklik elendikten sonra Survivor Panorama'ya konuştu. Nisa'yı destekleyen Keklik, takım arkadaşının şampiyonluğa daha yakın olduğunu belirtti.

Magazin

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da en son elenen yarışmacı Evrim Keklik'in fanları sosyal medyayı inletti. SMS sıralamasını görmek...

Magazin

Survivor All Star'ın sevilen yarışmacısı Evrim Keklik hakkında ortaya öyle bir iddia atıldı ki yer yerinden oynadı.

Magazin

Survivor'un sevilen yarışmacısı Evrim Keklik, mavi takıma resti çekti. İşte o anlar...

Magazin

Survivor All Star'da favori olarak gösterilen ve "Elenmez" olarak nitelendiren yarışmacı Evrim Keklik, şampiyonluğa doğru gidiyor.

Magazin

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve ekranların sevilen yarışması haline gelen Survivor'da sistem tamamen değişti. İşte merak edilen o...

Magazin

Survivor All Star'da ikinci kez yarışarak sesini milyonlara ulaştıran Evrim Keklik'e hakaret eden isim arka arkaya tepki aldı.

Magazin

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Ekranların sevilen yarışmacısı Evrim Keklik hakkında ortaya atılan iddialar herkesi...

Reklam Bloğu
//