EYT Haberleri

EYT haberleri ve güncel EYT gelişmeleri, EYT ile ilgili tüm video, EYT fotoğrafları ve EYT haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık mağdurlarını Meclis'te ağırlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Staj ve çıraklık mağdurlarının sorunlarını gündeme getirmeye, sorunlarının takipçisi...

İşçi Haberleri

EYT Federasyonu eski başkan yardımcısı Alper Özüpak'tan iktidar ve muhalefete çağrı

İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'ye prim ve yaş koşullarında yapılan düzenleme ile dahil olamayan mağdurlar emeklilik haklarının iadesini istiyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır müjde bekleyen staj ve çıraklık mağdurları, gözünü kulağını Meclis'e çevirdi.

İşçi Haberleri

CHP Çorum Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Mehmet Tahtasız, sosyal medyadan yayınladığı video paylaşım ile kademeli emeklilik için seslendi.

İşçi Haberleri

Melih Meriç, kademeli emeklilik için mücadele edenlere destek verdi.

İşçi Haberleri

Ömer Fethi Gürer, “BAĞ-KUR’lulara verilen söz tutulsun. Stajyer ve çırakların işe başladığı gün emekliliğe esas sigortası başlasın” dedi.

İşçi Haberleri

3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamındaki sigorta başlangıçlarının emeklilik için dikkate alınmaması staj ve çıraklık mağduriyetini nedeniyle yüz binlerce insanın...

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Melih Meriç'in Staj ve Çıraklık Çağrısına hükümetten yanıt gelecek mi?

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile iftarda buluştu. 

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık mağdurlarının seçim öncesi sahalarda çalışmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

İstanbul Kadıköy’de bir araya gelen Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), EYT mğdurları için “Mezarda emekli olmak isteniyoruz” sloganıyla kefenli eylem yaptı.

Reklam Bloğu
//