Gönül boran özüpak Haberleri

gönül boran özüpak haberleri ve güncel gönül boran özüpak gelişmeleri, gönül boran özüpak ile ilgili tüm video, gönül boran özüpak fotoğrafları ve gönül boran özüpak haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iktidar ve muhalefete seslenirken, “Emekli enflasyon altında ezim ezim ezildi!” dedi.

İşçi Haberleri

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her şeye zam varken emekliye zam vermiyorsunuz!” dedi.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Emekliyi enflasyona ezdirdiniz.” dedi.

İşçi Haberleri

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda emekli maaşları konusunda hükümete tepki gösterdi.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Emekli sefalet maaşlarına mahkûm edildi.” dedi.

Ekonomi

Emeklilerin yaşadığı ekonomik zorlukları gündeme getiren Gönül Boran Özüpak, emekli maaşına değinerek "İnsanca yaşamak haktır!" dedi.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, uzun süredir ekonomik sıkıntılar çeken emeklilerin talebini duyurmak adına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e çağrıda bulundu.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Emeklimi Ezdirmeyeceğim" icrasının ertelenmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Gönül Boran Özüpak, hükümete seslendi.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, siyasi reformların emekçilerin ve emeklilerin haklarını kısıtladığını belirterek "İşçi, emekçi ve emeklinin hakları elinden alındı" dedi.

İşçi Haberleri

Türkiye'de uzun yıllardır süregelen EYT mücadelesine ilişkin paylaşımda bulunan Alper Özüpak, EYT hareketinin gerçek bir hak mücadelesi olduğunu vurgulamıştır.

İşçi Haberleri

Gönül Boran Özüpak, son dönemde iktidarın seçimlere hazırlık sürecine hız vermesi ve muhalefetin kendi iç meseleleriyle meşgul olmasını eleştirdi.

Ekonomi

Gönül Boran Özüpak, emeklilere yönelik daha adil ve kalıcı çözümlerin aranması ve ekonomik istikrarın sağlanması gerektiği dile getirdi.

Reklam Bloğu
//