Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Osmaniye'de uyuşturucu baskını yapılan evdeki şüphelinin ekiplere tabancayla ateş etmesi sonucu bir jandarma personeli şehit oldu. 2 asker de yaralandı.

İş-İlanı

Jandarma 2023 yılı uzman erbaş alımı ilanı geldi ve başvurular alınmaya başlandı. Peki başvuru şartları nedir? Başvurular nasıl yapılacak? İşte...

Siyaset

CHP Şanlıurfa Milletvekili geçtiğimiz günlerde vatandaşla yaşadığı gerginliğin ardından bugünde Jandarma personeliyle münakaşa yaşadı ve jandarmayı kovaladı.

İş-İlanı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alımı ilanı yayımladı! İşte başvuru şartları ve tarihleri...

Genel

Jandarma bünyesinde çalışmakta olan güvenlik korucuları özlük haklarında düzenleme yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

Genel

Jandarma bünyesinde çalışmakta olan güvenlik korucuları, yetkililere seslenerek özlük haklarında iyileştirilme yapılmasını talep ediyor.

Genel

Jandarma bünyesinde çalışmakta olan güvenlik korucuları, özlük haklarında iyileştirilme yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

Genel

Jandarma bünyesinde çalışmakta olan güvenlik korucuları, özlük haklarında iyileştirilme yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

Genel

Jandarma bünyesinde çalışmakta olan güvenlik korucuları, özlük haklarında iyileştirilme yapılmasını talep ediyor.

Gündem

Mersin'de Fas uyruklu mültecileri taşıyan otobüsün tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 jandarmanın şehit olduğu, bir mültecinin de...

Genel

Çorum’da jandarmadan kaçan otomobilin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Gündem

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2012, 2014 ve 2015'teki sınavları usulsüz olarak geçek 7 bin 4 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisini deşifre...

Reklam Bloğu
//