Özlük hakları Haberleri

Özlük hakları haberleri ve güncel Özlük hakları gelişmeleri, Özlük hakları ile ilgili tüm video, Özlük hakları fotoğrafları ve Özlük hakları haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Jandarma bünyesinde görev alan güvenlik korucuları uzun süredir haklarında iyileştirme yapılmasını bekliyorlar. Peki güvenlik korucuları ne talep ediyor? İşte detaylar...

İşçi Haberleri

696 sayılı KHK ile kadroya geçen işçiler, resen emeklilik uygulamasının kaldırılmasını ve özlük haklarının iyileştirilmesini talep ediyor.

İşçi Haberleri

Jandarma bünyesinde çalışan güvenlik korucuları çok zorlu şartlar altında çalıştıklarını dile getirerek uzun zamandır haklarında iyileştirme bekliyor. Peki özlük haklarında...

İşçi Haberleri

Bulundukları bölgelerde vatanı koruyan güvenlik korucuları mevcut çalışma şartlarında haksızlığa uğradıklarını belirterek bir düzenleme yapılmasını istiyor. 

İşçi Haberleri

Yıllardır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde sözleşmeli olarak çalışan uzman çavuşların kadro talebi devam ediyor.

Genel

İnfaz Koruma Memurları maaşlarına zam yapılmasını, özlük haklarında ve çalışma şartlarında iyileştirme yapılmasını talep ediyor.

Genel

Uzun zamandır özlük haklarında iyileştirilme yapılması için yetkililere seslenen kamu mühendislerinin tepkisi günden güne büyüyor.

İşçi Haberleri

Yetkililer EYT, taşeron işçilerinin sorunlarını çözmesinin ardından üniversiteli işçilerde özlük haklarını istiyor.

İşçi Haberleri

İnfaz Koruma Memurları maaşlarına zam yapılmasını, özlük haklarında ve çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını talep ediyor.

İşçi Haberleri

Halkın güvenliği için zor şartlar altında çalışan Güvenlik Korucuları özlük haklarında düzenleme yapılmasını talep ediyor.

İşçi Haberleri

'Üniversiteli işçiler' özlük hakları konusunda çalışma yapılmasını ve statü değişikliği yapılması için yetkililere sesleniyor.

Genel

Jandarma bünyesinde çalışmakta olan güvenlik korucuları, özlük haklarında iyileştirilme yapılmasını talep ederek yetkililere sesleniyor.

Reklam Bloğu
//