Saadet partisi Haberleri

saadet partisi haberleri ve güncel saadet partisi gelişmeleri, saadet partisi ile ilgili tüm video, saadet partisi fotoğrafları ve saadet partisi haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yeni anayasa için gerçekleştirdiği ziyaretlerine Saadet partisi ile devam etti. Kurtulmuş, "Yapıcı, olumlu bir görüşme yaptık" dedi.

EĞİTİM

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, kamuya alımlarda mülakatın kaldırılması için çağrı yaptı. Özdağ, "Yazılı sınavlarda başarı elde etmiş insanların...

Genel

Fahri (geçici) Kur'an kursu öğreticileri, 8.yargı paketine dahil edilerek kadro haklarına kavuşmayı bekliyor.

Gündem

Burdur Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan, şiddetli rüzgar sebebiyle devrilen ağacın altında kaldı.

Gündem

Saadet Partisi İstanbul Adayı Birol Aydın: “İstanbul'un mahallelerinde asayişi bozmaya kalkan olursa, zabıta sopasıyla tanışacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

İşçi Haberleri

Kamu işçileri zorunlu emeklilik, meslek kodu, tayin, zam gibi taleplerini Saadet Partisi'ne gerçekleştirdikleri ziyarette Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent...

Siyaset

Saadet Partisi, İstanbul'da Beyoğlu, Bayrampaşa, Kadıköy, Kağıthane, Şişli, Sultanbeyli ve Esenler ilçelerindeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

Genel

Fahri (geçici) Kur'an Kursu Öğreticileri Platformu, Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç'a soru önergesi sundu.

Gündem

AK Parti ve CHP'nin ardından Saadet Partisi de İstanbul adayını belirledi. Kulislere düşen bilgilere göre Saadet Partisi, adayını pazar günü...

Siyaset

Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından boşalan koltuğa CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, geçiş yaptı.

Politika

Saadet Partisi, Meclis Grubu üyeleriyle birlikte Gazze'ye yapılan insani yardım çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla yola çıktı.

Politika

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Ancak TBMM Genel Kurul salonundaki oturma düzeni konusunda tartışma yaşandı.

Reklam Bloğu
//