Serdar Ortaç Haberleri

Serdar Ortaç haberleri ve güncel Serdar Ortaç gelişmeleri, Serdar Ortaç ile ilgili tüm video, Serdar Ortaç fotoğrafları ve Serdar Ortaç haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, konuk olduğu programda hayatıyla ilgili çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Magazin

Serdar Ortaç, önceki gün yaptığı açıklamada sağlık durumundan bahsederek ayağını kaybetme riski olduğunu söyledi.

Magazin

Kolpaçino 4 bomba gibi geliyor. Oyuncu kadrosuyla sevenlerini heyecanlandıran film serisinde bu sefer ünlüler geçidi yaşanacak.

Magazin

Kolpaçino 4 bomba gibi geliyor. oyuncu kadrosuyla sevenlerini heyecanlandıran film serisinde bu sefer ünlüler geçidi yaşanacak.

Magazin

Uzun zamandır fiziksel olarak rahatsızlık ve maddi açıdan problemler yaşadığını söyleyen Serdar Ortaç'tan hayranlarını sevindirecek haber.

Magazin

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisi ile gündeme damga vuran Halil İbrahim Ceyhan rekor kırdı. Peki Halil İbrahim Ceyhan kimdir, nereli, kaç...

Magazin

Chloe Loughnan ile evliliklerine son vermesinin ardından psikolojik olarak çöküş yaşayan Serdar Ortaç bu sefer konuşurken ağır ithamlar kullandı.

Magazin

Serdar Ortaç'ın yeni şarkısı ‘Pare Pare’nin çıkış tarihini duyururken söyledikleri sevenlerini üzdü.

Magazin

Şarkıcı Serdar Ortaç konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Magazin

Ünlü sanatçı Mehmet Çevik, yeni single çalışması için Serdar Ortaç’la önemli bir işbirliğine imza attı.

Magazin

52 yaşındaki ünlü şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç, iki eserini verdiği söyleyerek veliahtı olarak gördüğü kişiyi açıkladı.

Magazin

Şarkıcı Aleyna Tilki, yeni şarkısının sızdırıldığını belirterek, "Serdar Ortaç albümüne kaydettiğim bir demo sızdırıldı, ekibimde düşmanlarım var" dedi.

Reklam Bloğu
//